Mide kanserinde ısırganotu ve aynısafa otlarını eşit olara karıştırıp çayı yapılmalı ve günde altı sekiz bardak arası içilmelidir .
Özsu karışımı : Taze toplanan ısırganotu ve sinirliot yaprakları iyice yıkanıp ince ince kıyıldıktann sonra , uygun bir meyve sıkacağına atılarak özsuları elde edilir .Bu özsu karışımından saat başı 1yemek kaşığı aynı miktarda suyla inceltirelerek alınır mevsim nedeniyle bitk bulunamıyorsa bulunabilen bitkilerin özsuyu kullanılabillir .
Ekşi yonca özsuyu : Başlangıçta önerilen çay karışımının her bir bardağına (eğer kanser başlangıç aşamasında ise ) taze sıkılmış ekşi yonca özsuyundan 3 ,5 damla eklenir .
Taze toplanan bitki yıkanır ve hemen suyu çıkarılır .
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum:
Yorum Gönder